If you forget me – de la poezie la muzica

Povestea incepe cam asa. Am vazut un clip, am auzit o melodie, dar mai ales am auzit o voce. Cateva cuvinte rostite si am fost captivat. Asa cum fac de fiecare data mai dau play inca odata si incep sa scriu pe Google cuvant cu cuvant. Dau Enter si rezultatele incep sa curga. Ce au toate in comun? Sunt cateva versuri. Scrise cum nu se poate mai bine de catre Pablo Neruda.

But
if each day,
each hour,
you feel that you are destined for me
with implacable sweetness,
if each day a flower
climbs up to your lips to seek me,
ah my love, ah my own,
in me all that fire is repeated,
in me nothing is extinguished or forgotten,
my love feeds on your love, beloved,
and as long as you live it will be in your arms
without leaving mine.

 

Romantic nu? Exact la asta ma gandeam si eu. Mi-am adus aminte ca stiam cuvintele de undeva, dintr-o poezie de mult citita. Mai dau un scroll si ajung peste un clip. Scrie motivational video – oh slabiciunea mea pentru aceste clipuri ma face sa mai dau un click. Ajung sa urmaresc clipul de mai jos – care btw e foarte tare si iti recomand si tie sa il urmaresti.

Daca ai si tu o fire romantica in tine cu siguranta ca te-ai gandit la numeroase chestii si uite cum ai ajuns ca indrumat de mine sa aluneci putin pe topoganul amintirilor. Dar asta nu e tot. Ce mi-a atras atentia (save the best for the last) a fost melodia asta de mai jos. E genul acela de melodie oarecum necunoscuta, careia doar tu si inca vreo 5000 de oameni i-ai dat play, care nu are sute de milioane de vizualizari pe YouTube, dar care iti atinge inima.