Indila – noua senzatie a muzicii frantuzesti

Acum câteva luni o descopeream pe Zaz și melodiile ei. Cu un sound diferit, dar la fel de fermecător, Indila e noua senzație a muzicii franțuzești ce prinde foarte bine și la noi în țară.

Pe 4 decembrie 2013 apărea pe canalul de YouTube al artistei videoclipul piesei Dernière Danse. Azi, 14 februarie, acesta are 12,761,926 vizualizări. Piesa o aud din ce în ce mai des la radio și chiar a fost votată HIT la Radio21 atunci când a fost difuzată pentru prima dată.

Pe 10 februarie 2014 apare pe YouTube piesa Idila – Tourner Dans Le Vide. Au trecut 4 zile de la apariția ei și deja a strâns 733,916 vizualizări.

A trecut ceva timp de când nu am mai așteptat cu atâta nerăbdare să apară un album al unui artist. Dar după cum am spus mai sus muzica ei m-a fermecat. Conform iTunes, albumul o să fie lansat pe 24 februarie, așa că nu mai e mult până atunci.

Am lăsat mai jos și melodiile pentru a te bucura și tu de ele. Lasă-mi un comment și spune-mi dacă și ție îți place Indila.

  • Benone Baetica

    Salut!inceputul melodiei imi place,e authentic frantuzeasca,insa detest urmarea pana la final strica melodia acel has care uneori nu pica pe cadenta liniei melodice,sa-si schimbe stilul,can vocea o ajuta doar pentru ceeace este authentic frantuzesc,altfel pentru mine ramane doar Inca o pitipoanca CE impresioneaza mai mult prin aspect si nu prin prestatie!