Madrid – oras al viselor

Îi spun Madrid – oraş al viselor pentru că este locul unde câteva dintre visele mele au devenit realitate. Se spune că e bine ca fiecare să-şi facă un bucket list, o listă cu ceea ce vrea să facă în viaţă înainte să “hit the bucket” (= a muri pentru cine nu știe).

Dacă eşti suporter al lui Real Madrid trebuie neapărat să vizitezi Madridul. Să mergi pe Santiago Bernabeu (ce te întâmpină cu mesajul: El lugar donde viven tus suenos), să vezi pe viu un meci al lui Real şi apoi să citeşti ziarele de sport AS și Marca. Este o experienţă unică pentru orice suporter al echipei madrilene.

Orașul are un aer apare, o vibraţie a sa. Pe unde mergi vezi oameni foarte veseli şi relaxaţi. Cât timp m-am plimbat prin acest minunat oraș nu am văzut oameni care să meargă cu capul plecat, lucru ce îl vezi la fiecare colţ de stradă în Bucureşti.

Am pus mai jos şi câteva poze din Madrid. Pentru a vedea mai multe fotografii intră pe fan page-ul de pe Facebook, dă un like şi enjoy the view. Mai multe poze aici: https://www.facebook.com/stefanmosneanuphotography

madrid1 madrid2 madrid3 madrid4 madrid6