Povestea fara sfarsit

In mod normal as incepe cu ” Cine a vazut Fast&Furious 7? “, dar cred ca as primi mult prea multe raspunsuri de DA. Asa ca eu sunt curios cine nu a vazut filmul si mai ales, de ce nu l-a vazut. Fie ca esti sau nu un fan al seriei, povestea din spatele lui te face sa te duci la cinema.

Cand Paul Walker a murit lumea, dar mai ales fanii seriei au fost cutremurati. Actorul principal dintr-o serie de filme pline cu masini moare intr-un accident de masina. How ironically is life? Se mai face, nu se mai face filmul? Ei bine se face, se schimba scenariul si ii este oferita o iesire din scena, demna de Hollywood. Cu ce ramanem noi dupa asta? Ei bine ramanem cu povestea, cu ideea ca familia este cea mai importanta, ramanem cu amintirea.

Cum zice si Dom (Vin Diesel, pentru cine nu stie): “I used to say I live my life a quarter mile at a time and I think that’s why we were brothers- because you did, too. No matter where you are, whether it’s a quarter mile away or half way across the world. The most important thing in life, will always be the people in this room. Salute mi familia. You’ll always be with me… And you’ll always be my brother.”

Ce urmeaza pentru universul Fast & Furious 7?

Ce poate urma dupa 7 daca nu 8? Cel putin la nivel declarativ (Vin Diesel din nou) avem confirmarea ca o sa existe si filmul cu numarul 8. O sa fie actiunea in New York? Ramane de vazut. Pana atunci ramanem cu o poveste fara sfarsit si un tribut catre Paul Walker.