The Great Gatsby

Am mai bifat un film de pe lista de „must see”. E vorba despre The Great Gatsby. Inainte de a începe să spun câteva cuvinte despre acest film trebuie să mărturisesc faptul că nu am citit cartea. Așa că tot ceea ce o să-ți spun despre el este pur și simplu părerea unei persoane care a văzut filmul și atât. Am simțit nevoia să menționez acest lucru pentru că părerea mea și a oricărei persoane aflate în situația mea o sa fie complet diferită de cea a așa zișilor „critici”. Probabil că ai citit o grămadă de recenzii, ce te-au făcut să nu te mai duci la film sau care după ce ai văzut filmul te-au făcut să spui: „wtf dude?”. Așa că eu nu am degând să mai scrio o altă recenzie, din două motive. Primul e că prefer să-ți spun concret dacă să te duci sau nu să vezi un film, să-ți ofer feedback-ul meu. Al doilea motiv, e simplu, nu mi-a trecut încă prin mână cartea, așa că nu mă pot pronunța asupra acurateții faptelor.

Sursă foto: www.konbini.com

Să revenim la ideea de bază. Să te duci să îl vezi sau nu? Eu zic să te duci. De ce? Pentru că o să vezi un film bun din punctul meu de vedere, pentru că e excelent pentru a te relaxa într-o frumoasă zi de week-end. O să-ți placă coloana sonoră cu siguranță. Efectele (deși puține) vor face vizionarea filmului în 3D să fie chiar spectaculoasă. Dacă nu ai citit cartea atunci o să descoperi o poveste foarte drăguță, o interpretare în stilul caracteristic a lui DiCaprio, dar și un Tobey Maguire total diferit față de cel din Spiderman.

Așa că dacă eșți la casa de bilete și nu ști la ce film să te duci, alege cu încredere The Great Gatsby. Ți-am lăsat mai jos și un trailer, așa cum o fac deobicei. Vizionare plăcută și te aștept să-mi spui dacă ți-a plăcut.