Thor The Dark World – când 2-ul e mai bun decât primul

Thor The Dark World  se poate număra pe acea listă scurtă cu filme a căror continuare e mai bună decât prima parte. Asta cel puțin din punctul meu de vedere.

Când am văzut prima parte pot să spun că la final reacţia mea a fost una de genul: “ok, film drăguţ, foarte simplu, multe efecte speciale, puţină comedie şi…atât”. Nimic wow, nimic ieşit din comun.

Weekendul trecut am fost să văd sequel-ul primului Thor. Cum aveam de ales între a-l vedea normal, 3D sau IMAX 3D am preferat IMAX-ul (sunt un big fan). Cea mai scurtă concluzie după aproape 2 ore de vizionare aș putea spune ca e: “A meritat”.

Filmul oferă de toate. Foarte multă acţiune, puţină dramă, efecte speciale câte vrei, dar cireaşa de pe tort e reprezentată de scenele de comedie ce sunt cu adevărat savuroase. Îţi recomand să urmăreşti trailerul apoi să te duci să îl vezi. Vei avea aceeaşi surpriză ca şi mine. O să observi din trailer că filmul nu pare cine ştie ce , dar atunci când vei pleca din sala de cinema o vei face cu zâmbetul pe buze. E acel zâmbet de satisfacţie pentru că timp de două ore te-ai lăsat purtat într-o călătorie ce ţi-a făcut plăcere.

PS: mai rămâi în sala de cinema şi după ce se termină filmul. Vei avea parte de o surpriză după ce sunt rulate creditele de final. Thor The Dark World e un film numai bun pe care să îl vezi până când apare The Hunger Games 2.