Un nou inceput !

Iată că a venit vremea în care să ne auzim şi pe.ro. Mulţi dintre cei care mă urmăreaţi pe adresa veche: www.stefanmosneanu.com probabil că v-aţi întrebat de ce nu am mai scris. Ce s-a întâmplat de nu a mai apărut nicio postare? Ei bine era un work în progress pe acolo. De mult doream să fac acest upgrade, domeniu.ro, hosting şi platforma de WordPress . Nu zic că nu a fost bine pe vechea platforma Blogger, dar simţeam nevoia de ceva mai mult, iar aici a intervenit WordPress-ul. Sper să reuşesc să vă ofer cea mai bună experiență online, atât pe desktop cât şi pe tabletă sau mobil.

Acum să vă spun şi ce o să găsiţi aici. Un alt stil, o altă savoare a postărilor. Poza de mai jos zic eu că este destul de explicită. Asta vă aşteaptă: recomandări – muzica şi filme, social media, it&c, timp liber, dar nu în ultimul rând fotografie.

snip

Aveţi şi binecunoscuta secţiune de comentarii care vă aşteaptă cu drag. Butoanele de social media sunt şi ele acolo aşa că vă invit chiar de pe acum la un like, tweet şi +1.

Eu sunt Stefan Mosneanu și vă aștept pe stefanmosneanu.ro locul unde online-ul întâlneşte offline-ul.