Zaz, doar Zaz

Dacă până acum recomandările muzicale au fost locale, de data asta alergăm puțin până în Franța. Ajungem și pe la Paris, dar nu pentru turnul Eiffel ci pentru Zaz. Zaz, pe numele ei real Isabelle Geffroy, este o cântăreața ce am descoperit-o de curând. A fost de ajuns să aud o singură piesă la radio pentru a mă face să îi ascult toate albumele (stai liniștit sunt doar două [superemotions file=”icon_smile.gif” title=”Smile”]).

Iți recomand cu dragă să o asculți. Nu e nevoie să cunoști limba franceză pentru a putea înțelege versurile. Până la urmă muzica se simte și e important cum îți vibrează sufletul atunci când o auzi. Dacă ai nevoie de energie atunci ascultă Zaz – On ira. Vrei să asculți o piesă veselă, optimistă? Zaz – Je veux. Simți nevoia unei melodii melancolice? Zaz – Eblouie par la nuit.

Vezi că mai jos ți-am lăsat și piesele de care am zis mai sus. Iți plac? Eu îți recomand toate albumele ei. Le găsești și la noi în magazine: ZAZ – Recto Verso și ZAZ – ZAZ la un preț excelent dacă stai să te gândești cât de faine sunt melodiile ei.